DACIA Duster
Från 99 900 kr

Nyhet! Dacia Duster med automat

Nu finns automat till din Duster!
Förbeställ redan idag!

Dacia Duster Lauréate,
4x2 dCi 109hk automat
från 149 900 kr

Nu kan äntligen Duster beställas med automat. Bekväm och enkel körning - fortfarande till ett mycket Dacia-vänligt pris.

Läs mer om nya automatlådan EDC här.

Dacia Duster - Fyrhjulsdriven crossover med känsla

Dacia Duster är bilen som inte är rädd för att bli lite smutsig och den levererar både on- eller offroad. För Dacia Duster finns det inget väglag som sätter stop för framkomligheten vare sig det gäller norrländsk ishalka eller Amalfikustens slingrande vägar. Med Duster finns bara möjligheter. Är du ute efter en bil att lita på i alla lägen och som har lika hög komfort som stabilitet på vägen är detta bilen för dig. Måste vi nämna att den är ruskigt innovativ till designen? Läs mer om hur Dacia Duster kan förändra ditt sätt att se på bilar.

Dacia Duster tar dig dit du vill – oberoende var det är någonstans. Med dess stora utrymmen och höga markfrigång är det enkelt att förverkliga sina drömmar. Dusters rymliga kupé erbjuder maximal komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning och finns både i 4x2- och 4x4-utförande. Dacia Duster är otroligt prisvärd både vid inköp och nyttjande då den har riktigt bränslesnåla motorer. Med det svårslagna priset är detta en suv att verkligen intressera sig för.

Dacia Duster – körglädje med fyrhjulsdrift för både terräng som stan

Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Med sin eleganta stil, sin kromade kylargrill och dubbla strålkastare ger Dacia Duster dig helt enkelt mer för mindre! Allt utan att kompromissa! Detta fyrhjulsdrivna kraftpaket ser till att du kommer fram oavsett underlag* Vi menar att stil inte behöver kosta skjortan utan stil ska vara en självklarhet – vilket det är när det kommer till bilmodellen Duster! Med instrumentbräda i kromade detaljer, ny klädsel där läder finns som tillval samt en genomarbetad finish känns det som en lyx utan att ens motorn satts igång.

Fyrhjulsdriven crossover med känsla

Det ställs höga krav på en crossover, och Dacia Duster klarar kraven. Alla typer av underlag har tagits i åtanke när Dacia Duster utformades. Varför just Duster är en perfekt terrängbil är på grund av att bilen har en markfrigång på 21 cm** och med det klarar av alla typer av vägförhållanden och vägtyper.

DusterVintar723x385

I AUTO-läget får du den bästa kompromissen mellan väghållning och drivkraft. Läget fördelar automatiskt vridmomentet mellan framaxeln och bakaxeln oavsett underlag, hastighet eller väggreppsförhållanden. För de vägsträckor och underlag som är extra besvärliga, exempelvis snöiga eller leriga, finns LOCK-läget som fördelar motorns vridmoment mellan fram- och bakväxlarna. Det är heller inga konstigheter att starta i lutning, åka långsamt på svårframkomliga sträckor eller bogsera lugnt i nedförsbacke då bilen är lågt växlad. Duster 4x4, en perfekt följeslagare på alla slags äventyr helt enkelt.

Duster crossover - en bil att lita på

Det handlar inte bara om att ta sig från punkt A till B. Det handlar om körglädje, komfort och trygghet. Med Dacia Dusters robusta struktur får du en bil att lita på som gör resan än mer säker för alla passagerare. I framsätet finns krockkuddar både fram och på sidorna. Isofix-system finns självklart på sidoplatserna i baksätet. Förarplatsen är även upphöjd, vilket ger dig en ökad närvaro, både på vad som sker inne i kupén och ute i trafiken.

Dacia Duster är byggd för dig som kräver mycket av en bil. Vi vet hur man bygger en bil med hög standard och kvalitet. Den enda likheten billiga bilar och Dacias bilmodeller har gemensamt är priset. Ladda gärna ner vår broschyr och läs mer om hur vi kan skräddarsy en bil som passar just dig. Kontakta gärna närmaste återförsäljare för mer information och hjälp om hur du kan göra ett bra bilköp.

*Beroende på version.
**4x4-versioner.

Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >