DACIA Lodgy
Från 95.900 kr
Eller från 925 kr/mån*

Dacia Lodgy - Kungen av 7 sitsiga bilar

Dacia Lodgy är bilen som sätter familjen i första rummet – precis som du! Här får ni en familjebil med upp till sju säten, där alla har generöst utrymme. Gillar ni äventyr och att vara ute och resa har Lodgy klassens största bagageutrymme, vilket gör att både det ena och det andra kan åka med. Dacia Lodgy har otroligt bränslebesparade motortyper, vilket man som familj gärna tackar för. Ja, här är en bil som är framtagen med en aktiv och modern familj i åtanke och som gärna vill vara en del av familjens alla äventyr. 

Dacia Lodgy är praktisk, generös och besitter en hög komfort som verkligen uppskattas under de där lite längre turerna. Med generösa sittplatser till alla i familjen är detta verkligen en bil där alla trivs. Här finns tre sätesrader med bra utrymme för knän och generös takhöjd. Tanken är att hela familjen ska känna sig som hemma i bilen, och med effektiv värme- och luftkonditionering är hög komfort en självklarhet. Det blir lite mer glädje på vägen helt enkelt. För detta pris får du en svårslagen 7-sitsare som får andra billiga bilar att hamna i skuggan.

Dacia Lodgy – utrustad för den moderna familjen

Familjebilen Dacia Lodgy är som sagt framtagen med familjen i fokus, vilket märks när det kommer till val av utrustning. Med multimediasystemet MEDIA NAV** innehållande både radio och Bluetooth, möjliggör att ni enkelt kan lyssna på allt från populära radioprogram till streamad musik. Med Dacia- Plug&Radio*** får ni den bästa ljudkvalitén i bilen vilket underlättar både körningen och stämningen i bilen. Denna mycket prisvärda familjebil är självklart utrustad med parkeringsradar bak** samt kamera*** vilket gör det enklare att parkera. Sedan är en familjebil ingen familjebil om det inte finns någon farthållare** för att både göra körningen lugnare och säkrare. Ja, denna bil rymmer många spännande lösningar som uppskattas av alla passagerare.

Kungen av 7-sitsiga bilar

DACIA LODGY (J92) - PHASE 1

Dacia Lodgy är verkligen bilen som har tänkt på det mesta och som anpassar sig exemplariskt efter de behov som finns inom en familj. Lodgy är en 7-sitsig bil (beroende på version) och handlar det om att få större lastkapacitet är det enkelt att fälla ned sätena på både andra och tredje raden – helt. Med det får du en tvåsitsig bil med en otrolig lastkapacitet. Med tredje sätesraden nedfälld får du en lastkapacitet på 2617 liter och när alla säten på plats har du ändå ett lastutrymme på 207 liter. Det du inte får in där behöver ni nog inte ha med er.  Med en Lodgy får du både rymlighet och lastkapacitet i ett. Men vi ska inte glömma att Dacia Lodgy även rymmer förvaringsfack placerade i hela kupén. 30 liter! Där får både det ena och det andra plats, vilket gör att ordning och reda kan hållas även om bilen är fullsatt och ute på längre turer.

Anpassas efter era behov

Alla familjer har olika behov, och för detta ställs det höga krav på bilen. Dacias familjebil Lodgy svarar upp till de höga krav som ställs både gällande säkerhet, komfort och utrymme. Välkommen att kontakta närmaste återförsäljare så berättar vi mer om denna pärla som gärna blir en del av familjen.

*Månadskostnaden baseras på finansiering med Dacia Billån. Ränta 4,20%, eff ränta 4,28%, 84 mån, 30% kontant. Rörlig ränta, STIBOR 90 dagar. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter. Lokala avvikelser kan förekomma
**Standard eller tillval beroende på version
***Som tillval. 

Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >