Har du möjlighet att svara på några frågor om vår webbplats? |  Ge synpunkter
DACIA Logan MCV
Från 89.900 kr
Eller från 865 kr/mån*

Dacia Logan MCV - kombi med utrymme att räkna med

Dacia Logan MCV är kombin som är redo att följa dig på allt du kan tänkas ta dig för. Med ny design, rymlig kupé och minutiöst planerad för att passa in som en Dacia-bil där pris, utrymme och tålighet är hörnstenar, hamnar denna bil högt upp på mångas listor. En idealisk kombi för familjer eller andra som söker ett mångsidigt fordon med alla Dacias fördelar. 

Bilen är inte längre bara ett transportmedel. Det fordon vi väljer ska passa våra behov och uppfylla våra krav. Vi på Dacia har med detta i åtanke tagit fram Logan MCV, den i mångas ögon nästintill perfekta kombin. Dacia Logan MCV har plats för fem personer där alla sitter bekvämt. Med sitt imponerande lastutrymme på 573 liter är du redo för ett biläventyr i harmoni. Fäll ned baksätet så kan du även transportera långa föremål på upp till 2,7 m. 3 års garanti eller max 100 000 km (beroende på vilket villkor som inträffar först) får du med Logan MCV. Dacia Logan MCV kommer med sin funktionalitet och imponerande lastkapacitet att göra din resa till en trevlig upplevelse oberoende om det är till jobbet eller en längre semesterresa. Precis efter dina behov.

Logan MCV – kombi med utrymme att räkna med

Livet tickar på och mycket är det som ska hinnas med. Då är det skönt att veta att Logan MCV finns där och ställer upp – i vått och torrt. Med det generösa bagageutrymmet är det inga konstigheter att växla mellan jobbet och fritiden. Det är lätt att denna kombi fäster sig snabbt och får en betydande del i ens liv. Logan MCV är utrustad med fem sittplatser och tack vare nedfällbara säten är det enkelt att utöka bagageutrymmet för att maximera. Att hjälpa vännen att flytta eller slänga in cykeln för en tur är inga konstigheter. 573 liters bagageutrymme och 1518 liter med nedfällda säten ger denna kombi dig frihet att lasta det du vill. Allt mycket genomtänkt. Logan MCV är mångsidig och anpassar sig efter alla delar av ditt liv och alla dina önskemål. Med sin praktiska flexibilitet kan du alltid lita på Logan MCV.

Teknik som förenklar och förbättrar

DACIA - Media NAV multimediasystemet

De tekniska lösningarna som finns i Logan MCV är till för att både förenkla körningen, men även förbättra helhetsupplevelsen under färden. Med MEDIA NAV** planerar du enkelt dina resor och får upp all information du behöver. Allt styrs genom en 7 tum stor pekskärm. Vad är en bilfärd utan bra musik – och sin egen musik? Logan MCV har en Bluetooth®-anslutning där du enkelt kan streama musik. När det kommer till körförmåga är denna kombi utrustad med servostyrning för bättre komfort, parkeringsradar bak**, farthållare*** och med den nya automatiserade manuella växellådan Easy-R får du en lika bekväm landsvägskörning som stadskörning.

Logan MCV – kombi med frihet att välja

Logan MCV är en kombi som erbjuder dig stor frihet tack vare dess anpassningsförmåga. Söker du en bil som är formbar till ägaren behöver du inte leta längre. Barn, husdjur, skidor, flyttkartonger eller andra skrymmande föremål är tack vare Logan MCVs formbara design inga problem utan mer självklarheter. Detta är en bil att leva i och med. Läs mer om dess unika egenskaper, ladda ned vår broschyr eller varför inte kontakta närmaste återförsäljare på en gång så berättar vi mer. Logan MCV är en otroligt prisvärd bil som får andra billiga och begagnade bilar att hamna i skuggan.

* Månadskostnaden baseras på finansiering med Dacia Billån. Ränta 4,20%, eff ränta 4,28%, 84 mån, 30% kontant. Rörlig ränta, STIBOR 90 dagar. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter. Lokala avvikelser kan förekomma.
**Som tillval.
***Beroende på version

Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >