DACIA Sandero
från 79.900 kr
Eller från 769 kr/mån*

Nya Dacia Sandero

Nya Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter.
Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna.
Ta in Dacias nya ljussignatur.
Dynamisk, modern och trendsättande.
Detta är bilen att möta framtiden i!

från 79 900 kr
Eller från 764 kr/mån*

Dacia - Nya Sandero

Nya Dacia Sandero – en småbil med hög stilmedvetenhet

Dacia - Nya Sandero Dacia - Nya Sandero
Dacia - Nya Sandero Dacia - Nya Sandero

Nya Dacia Sandero är den perfekta småbilen för alla som söker det lilla extra utan att lägga ut en förmögenhet. Varför köpa och köra en begagnad bil när du kan köra Nya Dacia Sandero? Hur vi lyckats skapa detta lilla designfordon, som har fem rejäla sittplatser och ett bagageutrymme på hela 320 liter, och som även är utrustad med all teknik som behövs för en bekväm körning, handlar om att vi genom alla steg tänkt till och jobbat för att få fram bästa kvaliteten för bästa peng. Här på Dacia ger vi en helt ny innebörd av vad prisvärda bilar är för något.

Nya Sandero är robust och pålitlig, med motorer från Renault som håller högsta driftsäkerhet för bekymmerslös körning. Självklart är det 3 års garanti eller max 100 000 km (Beroende på vilket villkor som inträffar först), och självklart har vi dig som är ute efter en småbil med det lilla extra i åtanke.

Nya Dacia Sandero Stepway

För Nya Dacia Sandero finns även specialversionen Stepway. Nya Dacia Sandero Stepway har en personlighet som syns. Ny, uttrycksfull kylargrill i krom, omritade linjer, nya strålkastare och omarbetade bakljus med Dacias nya ljussignatur. Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

från 115 900 kr
Eller från 1 109 kr/mån*

Dacia - Nya Sandero Stepway

Nya Dacia Sandero Stepway – våga crossover-looken

Dacia - Nya Sandero Stepway Dacia - Nya Sandero Stepway
Dacia - Nya Sandero Stepway Dacia - Nya Sandero Stepway

Nya Sandero Stepway är en otroligt prisvärd crossover som både har karaktär och stil. Stepway är utrustad med längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar i mörkgrå metallic och dimstrålkastare för att nämna några egenskaper som gör denna modell till en riktig äventyrare. Med specialklädsel och att markfrigången är förhöjd med 4 cm får du ett lite annat perspektiv på tillvaron som gör att du ser mer och att när du passerar så passerar du inte obemärkt förbi – precis så som det ska vara.

Nya Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med användbar teknik. Multimediasystemet Media Nav, integrerad backkamera (som tillval), starthjälp i backe, fönsterhiss med pulsfunktion på förarplatsen, farthållare/fartbegränsare… Nya Sandero Stepway är fylld av den teknik som behövs för en skönare och säkrare åktur.

Ladda ner vår broschyr och läs mer om varför denna bil ska bli en självklar del av ditt liv – eller kontakta din närmaste återförsäljare på en gång.

*Månadskostnaden baseras på finansiering med Dacia Billån. Ränta 4,0%, effektiv ränta 4,08%, 84 mån, 30% kontant. Rörlig ränta, STIBOR 90 dagar. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter. Lokala avvikelser kan förekomma.

Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >