DACIA Sandero
från 79.900 kr
Eller från 769 kr/mån*

Dacia Sandero – en småbil med stor designkänsla

Dacia Sandero är inte bilen som ställer in sig i ledet. Sandero är en stilsäker småbil med stora ambitioner att fylla dina behov och stilla din körglädje. Med en tilltalande design som står ut från mängden, en omsorgsfullt utformad interiör med många praktiska funktioner, gott om plats för hela familjen, en genomarbetad finish och mycket, mycket mer tillsammans med ett oslagbart bra pris hälsar vi dig välkommen till Dacia Sandero – småbilen som tar plats! 

Nya Sanderos formspråk utstrålar kraft och kvalitet. De stora profilerade strålkastarna och kylargrillen förstärker den uttrycksfulla framtoningen. Sandero är robust och pålitlig med motorer från Renault som håller högsta driftsäkerhet för bekymmerslös körning. Självklart är det 3 års garanti eller max 100 000 km (Beroende på vilket villkor som inträffar först) på Dacia Sandero, och självklart har vi dig som är ute efter en småbil med det lilla extra i åtanke.

Dacia Sandero – en småbil med stor designkänsla

Dacia Sandero är den perfekta småbilen för alla som söker det lilla extra utan att lägga ut en förmögenhet. Varför köpa och köra en begagnad bil när du kan köra en Dacia Sandero? Hur vi lyckats skapa detta lilla designfordon som både känns rymlig och som även är utrustad med all teknik som behövs för en bekväm körning handlar om att vi genom alla steg tänkt till och jobbat för att få fram bästa kvalitén för bästa peng. Här på Dacia ger vi en helt ny innebörd av vad prisvärda bilar är för något.

Här får du en bil som kan formas och anpassas efter just dina behov, och visst är väl det fantastiskt i en värld där vi vill ta del av så mycket som möjligt. En följsam bil blir därmed en allt viktigare ingrediens för att lyckas ta sig an det som står på agendan. I Sanderos baksäte finns tre rymliga sittplatser som är enkla att fälla ned och med det skapa mer utrymme för extra bagage. Oavsett vardag eller semester kommer Sandero med ett bagageutrymme på 320 liter.

Tekniken ni behöver

För Sandero gäller varken uttrycket "less is more" eller att bilen lever i överflöd av onödiga funktioner. Allt är noga uträknat och avvägt för att finna en bra balans med allt en kan tänka sig behöva. Tack vare multimediasystemet MEDIA NAV** är tekniken både intelligent och användbar. Med Bluetooth®** har du världens alla möjligheter till just den musik du vill åka runt i och med USB-uttaget** ansluter du enkelt din smartphone för att få den där känslan av lättsam åkning. I stan eller kanske på din uppfart kan du alltid parkera med stil tack vare den parkeringsradar som finns till hjälp. Smart, eller hur? Dacia Sandero är fylld av den teknik som behövs för en skönare och säkrare åktur.

Sandero Stepway – småbil med karaktär

För Dacia Sandero finns även specialversionen Stepway. En otroligt prisvärd crossover som både har karaktär och stil. Stepway är utrustad med längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar och dimstrålkastare för att nämna några egenskaper som gör denna modell till en riktig äventyrare. Med specialklädsel och att markfrigången är förhöjd med 4 cm får du ett lite annat perspektiv på tillvaron som gör att du ser mer och att när du passerar så passerar du inte obemärkt förbi – precis så som det ska vara. Ladda ner vår broschyr och läs mer om varför denna bil ska bli en självklar del av ditt liv – eller kontakta din närmaste återförsäljare på en gång.

* Månadskostnaden baseras på finansiering med Dacia Billån. Ränta 4,20%, eff ränta 4,28%, 84 mån, 30% kontant. Rörlig ränta, STIBOR 90 dagar. Inga uppläggnings- eller administrationsavgifter. Lokala avvikelser kan förekomma.
** Beroende på version

Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >