Egenskaper

För att uppfylla alla dina utrymmesbehov har Dokker Van försetts med generös lastkapacitet. Inte nog med att den erbjuder väl tilltagen volym och lastkapacitet, den lägger dessutom till en tredje dimension: längden. Dokker Van har också en praktisk, välutrustad förarplats samt driftssäkra och bränslesnåla motorer.

Dokker Van erbjuder ett väl tilltaget lastutrymme på 3,3 m3 som med Dacia Easy Seat ökar till 3,9 m3. Lastutrymmet har enkel åtkomst, tack vare en stor skjutdörr på höger sida och de asymmetriska bakdörrarna som gör det möjligt att öppna dörrarna i 3 vinklar: 40°, 90° och 180°.
Egenskaper-interiîr-fîrarplatsen Förarplatsen i Dokker Van, som är utrustad med förvaringsfack i framdörrarna, ovanpå instrumentbrädan och ett stort handskfack, kan sammanfattas med ett enda ord: funktionalitet. Den har plats för alla de arbetsredskap som är helt oumbärliga för din dagliga verksamhet. Funktionaliteten uppnås inte på bekostnad av bilens komfort.
För att öka lastutrymmet ännu mer kan du välja en Dokker Van med ett flerfunktionspassagerarsäte som är både nyskapande och smart. Vi kallar det Dacia Easy Seat, ett säte som du också kan ta bort helt. När det är borttaget utökas lastlängden från 1,9 m till 3,11 m, och nyttovolymen går från 3,3m3 till 3,9 m3. När ryggstödet är nedfällt fungerar det som ett fiffigt skrivbord. Flexibel är bara förnamnet!
Egenskaper-îppning-mellanvÑgg Den hela skiljeväggen med glasruta ger säker avskiljning mellan lastutrymmet och förarutrymmet samtidigt som den skyddar mot eventuellt damm eller smuts åt båda hållen.
Egenskaper-Bakdîrrar-i-plÜt Bakdörrarna i plåt gör det möjligt att transportera hög last på ett fullständigt säkert sätt och skyddat mot blickar utifrån.
Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >