Egenskaper

Du hinner knappt öppna dörrarna innan du upptäcker hur praktisk Dacia Lodgy är. Generöst med plats som lätt rymmer hela familjen, smarta förvaringsfack som förenklar körupplevelsen och mycket annat. Lodgy har allt! Med sju rejäla och rymliga säten* med gott om plats för knän och högt i tak, ända bak till tredje sätesraden, är Dacia Lodgy en av de rymligaste bilarna i sin klass. Det välbefinnande du upplever i Lodgy beror även på den effektiva värme- och klimatanläggningen* som ger jämn och behaglig temperatur i hela kupén. Med hög komfort för såväl föraren som passagerarna kan alla känna sig bekväma och avslappnade. Känn dig som hemma i Dacia Lodgy.

* Beroende på version.

EgenskaperLodgy-2 Sätena på andra raden är nedfällbara (1/3-2/3*). De kan dessutom fällas ner helt, precis som sätena på tredje raden. Du kan minska antalet platser från sju till två genom att vika ner sätena på tredje raden eller lyfta ut dem ur bilen.

* Beroende på version.
EgenskaperLodgy-3 Du får förvaringsfack på upp till 30 liter* fördelat i hela kupén, inklusive ett stort och lättillgängligt förvaringsfack uppe på instrumentbrädan.

*Beroende på version.
Lodgy är försedd med det nya Media NAV multimediasystemet* som sitter mitt på instrumentpanelen och har en pekskärm på 7 tum (18 cm).

Den är mycket lätt att använda och innehåller både radio och Bluetooth® -teknik så att man kan lyssna på musik från en portabel enhet eller streamad musik eller ringa med handsfree. Den har ett navigeringssystem med visning i 2D och 3D (fågelperspektiv). Ingångarna för USB och AUX på rattreglagen gör multimediasystemet komplett.

Se Bluetooth Kompabilitet

*Tillval
Vi ses på facebook
Följ oss på Facebook!
Gilla Dacia på Facebook
Hitta återförsäljare
Här hittar du din närmaste Dacia-återförsäljare.
Sök >
Dacia Garanti
3 års garanti eller
100 000 km
Läs mer >