Ljusa kvällar, blomdoft och nya utflyktsmål att upptäcka
Våren börjar hos oss!

För dig som gillar att köra bil väntar en härlig tid, men oavsett vart vägarna tar dig blir färden både säkrare och skönare om du börjar med ett stopp hos oss. Vi kan hjälpa dig med allt som rör din bil; från att laga stenskott och utföra Dacia Originalservice till att ordna så du får fräsch luft i kupén. Självklart fixar vi allt vid ett och samma tillfälle – för våren väntar inte!

Satsa på turen!

En fordonskontroll är en bra start på utflyktssäsongen! Vi checkar av att de viktigaste delarna på din bil fungerar som de ska. Och när du ändå är här i verkstan så boka en rengöring av din AC. Ett enkelt sätt att njuta av en frisk vårbris även när du sitter i bilen. Säg till när du bokar så ordnar vi det vid samma tillfälle.

Goda utsikter med Dacia originalruta

Som bilförare ska man aldrig kompromissa, särskilt inte med sikten. Med våra kompletta lösningar för byte och reparation av vindruta ser vi till att du får rätt vindruta, rätt monterad och rätt kalibrerad – allt på ett ögonblick.

Byte av vindruta 1.600 kr i självrisk*

Vindrutan är en bärande del i din bils konstruktion och dessutom är den ofta utrustad med viktiga säkerhetsfunktioner. Om din vindruta fått en skada som inte går att laga, erbjuder vi en komplett lösning för att byta den till en ny Dacia Originalvindruta.

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta
Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

Reparation av vindruta 100 kr i självrisk*

Har du fått ett stenskott eller annan skada på vindrutan? Boka tid för reparation på en gång, för att inte riskera dålig sikt eller att skadan växer sig så stor att du behöver byta hela rutan. Det är det värt – vanligen behöver du bara betala självrisken på din försäkring vid reparation av vindruta.

Vill du veta mer om din vindruta?

Varför är vindrutan så viktig?

I dagens moderna bilar är vindrutan en del av bilens bärande konstruktion. Dessutom tar krockkudden spjärn mot vindrutan om olyckan skulle vara framme. Välj en Dacia Originalvindruta, så gör du inte avkall på säkerheten.

Kan jag inte bara byta ut glaset var som helst?

Som du säkert vet är din bil till stor del en rullande dator och i moderna bilar är vindrutan ofta utrustad med avancerade säkerhetssystem som filassistans, trötthetsvarnare och autobroms. När vi byter din vindruta ser vi till att kalibrera rutans teknik med bilens hjärna.

Går det att laga min vindruta eller behöver den bytas?

Generellt gäller följande vid skada/stenskott på vindrutan:

  • Grön zon: Går att laga.
  • Gul zon: Våra mekaniker gör en bedömning på plats om det är säkrast att laga eller byta vindrutan.
  • Röd zon: Vindrutan behöver bytas.

Hur doftar våren i din bil?

Visste du att din bils AC är som ett växthus för bakterier? Här samlas damm och fukt, vilket är en perfekt grogrund för mögel och andra otrevligheter. För att slippa ohälsosam luft i bilen, behöver du rengöra din AC varje år och serva den vartannat. Boka en tid redan nu och njut av friska vårvindar året ut!

Dacia vårkampanj - lagning av vindruta

AC-rengöring 399 kr.

Vi tvättar och desinficerar hela AC-systemet, för att ta bort och förebygga bakterier, mögel och dålig lukt. Vi rekommenderar rengöring en gång per år.

Vill du veta mer om din AC?

Det luktar inte illa i min bil, måste jag ändå rengöra/serva AC:n?

Vår rekommendation är att är rengöra AC:n varje år och att serva den vartannat. Även om det inte luktar illa i bilen, kan luften vara ohälsosam – särskilt för allergiker och barn.

Om kupéfiltret är tilltäppt, kan luften i kupén bli så mycket som sex gånger mer förorenad av partiklar som ozon och pollen än luften utanför. Vi rekommenderar därför att filtret byts varje år.

Vi kan din bil – och vi bryr oss om den

Smarta bilägare väljer en verkstad som kan just deras bil. Så länge du väljer en auktoriserad Daciaverkstad kan du få hjälp av specialutbildade mekaniker och lita på att delarna som används är Dacia Original. Oavsett om du bara skall runt hörnet eller ut på vägarna i Europa.

Vill du veta mer om vad du får hos en auktoriserad Daciaverkstad?

Vad betyder auktoriserad Daciaverkstad för dig?

En auktoriserad Daciaverkstad bjuder inte på några överraskningar, eftersom vi vill att du ska känna dig lika trygg hos oss som ute på vägarna.

Våra mekaniker är alltid utbildade på just din bilmodell och har alltid tillgång till de specialverktyg, både digitala och mekaniska, som krävs för att kunna ta hand om din bil på rätt sätt.

Varför ska jag välja Dacia Originalservice?

En Dacia Originalservice följer alltid underhållsprogrammet för just din bil. Säkerheten kontrolleras i en besiktning med hela 87 kontrollpunkter.

Vi använder bara Dacia Originaldelar och tack vare Dacias elektroniska feldiagnostik kan vi garantera god tillförlitlighet. Vi kontrollerar dessutom att du har den senaste programuppdateringen av bilens mjukvara och lämnar 1 års garanti på delar och arbete.

Satsa på turen!

Vårens och sommarens utflykter blir ännu härligare med en tipp topp bil och minst en glasspaus. Var med i vår tävling, så har du chans att vinna en glass till dig och dina medpassagerare (glassogram värde 100 kr). Allt du behöver göra är att svara på tre enkla frågor och dela med dig av ditt bästa utflyktstips!

40 personer vinner:
GLASS TILL ALLA I BILEN.

Tre sätt att boka tid

Kontakta oss när du vill boka tid. Det går även bra att höra av sig om du har några andra frågor kring din bil.

Dacia - kontakta din verkstad

Kontakta din Daciaverkstad

Dacia - kontakta återförsäljare

Hitta verkstad

När du hittat din verkstad, ring och boka.

Dacia - kontakta kundtjänst

Ring 0771-34 56 66

Låt vår kundtjänst hjälpa dig med din bokning.