Dacia Lodgy
Egenskaper

Du hinner knappt öppna dörrarna innan du upptäcker hur praktisk Dacia Lodgy är. Generöst med plats som lätt rymmer hela familjen, smarta förvaringsfack som förenklar körupplevelsen och mycket annat. Lodgy har allt! Med sju rejäla och rymliga säten* med gott om plats för knän och högt i tak, ända bak till tredje sätesraden, är Dacia Lodgy en av de rymligaste bilarna i sin klass. Det välbefinnande du upplever i Lodgy beror även på den effektiva värme- och klimatanläggningen* som ger jämn och behaglig temperatur i hela kupén. Med hög komfort för såväl föraren som passagerarna kan alla känna sig bekväma och avslappnade. Känn dig som hemma i Dacia Lodgy.

* Beroende på version

Dacia Lodgy - Fällbara säten

Dacia Lodgy

Sätena på andra raden är nedfällbara (1/3-2/3*)

De kan dessutom fällas ner helt, precis som sätena på tredje raden. Du kan minska antalet platser från sju till två genom att vika ner sätena på tredje raden eller lyfta ut dem ur bilen.

* Beroende på version

Dacia Lodgy - förvaringsfack instrumentpanel

Dacia Lodgy

Förvaringsfack

Du får förvaringsfack på upp till 30 liter* fördelat i hela kupén, inklusive ett stort och lättillgängligt förvaringsfack uppe på instrumentbrädan.

*Beroende på version

Dacia Lodgy egenskaper - Media NAV

Dacia Lodgy

Media NAV

Lodgy är försedd med det nya Media NAV multimediasystemet* som sitter mitt på instrumentpanelen och har en pekskärm på 7 tum (18 cm).

Den är mycket lätt att använda och innehåller både radio(DAB+) och Bluetooth® -teknik så att man kan lyssna på musik från en portabel enhet eller streamad musik eller ringa med handsfree. Den har ett navigeringssystem med visning i 2D och 3D (fågelperspektiv). Ingångarna för USB och AUX på rattreglagen gör multimediasystemet komplett.

Se Bluetooth Kompabilitet

*Tillval

Dacia Lodgy
Tillbehör

Till Dacia Lodgy finns det många olika tillbehör att utrusta bilen med och anpassa den till dina behov. Nedan hittar ni några av tillbehören som finns. Vänligen kontakta din lokala Dacia återförsäljare för ytterliggare information om tillbehör.

Dacia Lodgy - golvmattor i gummi

Golvmattor i gummi

Måttanpassade och 100 % kompatibla med bilens originalutrustning. De höga kanterna på gummimattan ger ett mycket bra skydd mot till exempel snö och lera.
Golvmattor i gummi: 5-säten, 8201149651, 7-säten: 8201282284

Dacia Lodgy - vändbar bagagerumsmatta

Vändbar bagagerumsmatta

Mattans textilsida är för rena, torra föremål och gummisidan för nedsmutsade föremål, vilket ger många användningsmöjligheter.
Vändbar bagagerumsmatta, 5-säten: 8201149664

Dacia Lodgy - dragkrok

Fast dragkrok

Hög mekanisk hållbarhet och driftsäkerhet garanteras tack vare att våra säkerhetskrav är högre än de striktaste europeiska säkerhetsnormerna.
7-säten: 8201334162 + 8201334151
Ledningsmatta 7-pin: 8201149643
Ledningsmatta 13-pin: 8201149641