FÖRETAGSLEASING

Förmånlig finansieringsform för företagsbilar

Fördelar med Företagsleasing

 

Leasing är en förmånlig finansieringsform för företagsbilar. Företaget får normalt dra av 50% av momsen på leasingkostnaderna och dessutom är kostnaden fullt avdragsgill mot företagets resultat. Vid köp av bilen är ingen del av momsen avdragsgill. Undantag gäller för taxi-, begravnings-, bilskole- och uthyrningsföretag som kan lyfta hela momsen vid både köp och leasing.

Företagsleasingen är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Hos vissa återförsäljare kan du även få garanterat restvärde. 

Leasingavtalet är baserat på rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar). Det läggs normalt upp på 24–48 månader, men i specifika fall även 12–84 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka. Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

För företag med större vagnparker samt stat, kommun och landsting är ni välkomna att kontakta oss här: fleet.sverige@rnnordic.com.

 

DACIA CARE SERVICE & REPARATIONSAVTAL

Med Dacia Care får företaget full kontroll på kostnaden för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som andrahandsvärden på bilarna säkras. Med Dacia Care får ni ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett förmånligt månadspris. Det är ett nationellt avtal som gäller hos samtliga auktoriserade Dacia verkstäder. Det går även bra att enbart teckna ett nationellt Dacia Serviceavtal via din återförsäljare.

DACIA FÖRSÄKRING

Med Dacia Försäkring kan du skydda företaget mot ovälkomna stopp och utgifter. Låt inte en skada hindra verksamheten från att rulla. Vi har flexibla försäkringslösningar för alla typer av företag. Med Dacia Försäkring garanterar vi att din bil repareras med Dacias originaldelar. 

VÄGASSISTANS

Dacia Assistans finns där för dig vid oförutsedda händelser och ingår under hela perioden. Oavsett var du befinner dig i Europa kan Dacia Assistans förse dig med:

  • Reparation på plats om detta är möjligt eller bärgning till närmaste Dacia verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende under tiden bilen är på verkstad.