privatleasing
från 2 990 kr/mån

Privatleasing inkl. Dacia
serviceavtal3

PRIVATLEASA JOGGER ONLINE

rek.pris:
259 900 kr1

Jogger Extreme TCe 110-7 sits

 

Se erbjudande

 

smarta billån

från 2 175 kr/mån2

Smarta Billån Online

 

VAD SÄGER PRESSEN?

DESIGN

Extreme Limited Edition avslöjar Joggers mångsidighet, kombinerat med elegansen hos Dacias design.

MODULARITET I VÄRLDSKLASS

Med upp till 7 sittplatser finns det plats så att alla åker bekvämt. Samtidigt kan interiören möbleras om efter behov,  beroende på om du behöver plats för last eller passagerare den dagen. Jogger lastar upp till 2 094 liter och behövs ännu mer  lastar du enkelt på taket med Joggers smarta takrails.

EN NY SLAGS FAMILJEBIL

Den är lång som en kombi, rymlig som en minibuss och robust som en SUV. Varför välja en biltyp när du kan få en bil som kan allt. Dacia Jogger förenar det bästa från tre världar i en fem- eller sjusitsig familjebil. Jogger är flexibel.
 

MAXA SÄLLSKAPET ELLER PACKNINGEN

Oanat fexibel med upp till 7-sittplatser.

7 SITTPLATSER

Jogger finns 7 sittplatser. Tack vare den rymliga kupén njuter även passagerarna längst bak av färden.

FÖRVARINGSVÄSKA FÖR TREDJE RADENS SÄTEN

Den speciellt framtagna förvaringsväskan säljs som tillbehör. Utformad för att skydda den bakre sittradens uttagbara säten och underlätta vid transport och förvaring.

DACIA IN NATURE 

KOM UT I NATUREN MED DACIA IN NATURE

Dacias In Nature-serie av produkter förvandlar din Dacia till ett rullande friluftshotel. Kitet består av ett tält, en sängstomme, en madrass och mörkläggningsgardiner. Varje del kan köpas var för sig.

BÄDDSTOMME MED FÖRVARING

Bäddstommen är tillverkad av trä och utöver att den agerar stomme till madrassen, så har den även en massa smart förvaring. Med andra raden nedfälld, och sista raden uttagen (7-sits) så lyfter du enkelt stommen på plats.

SPENDERA NATTEN I DET FRIA

Den är lång som en kombi, rymlig som en minibuss och robust som en SUV. Varför välja en biltyp när du kan få en bil som kan allt. Dacia Jogger förenar det bästa från tre världar i en fem- eller sjusitsig familjebil. Jogger är flexibel,

TEKNIK

LED-halvljusstrålkastare

Börjar det mörkna ute? Jogger LED-halvljusstrålkastare slås på automatiskt och förbättrar sikten, både på dagen och kvällen. Börjar det regna? Inga problem, automatiska vindrutetorkare* tar hand om det.

*Beroende på version.

Döda vinkeln-varning*

Det är svårt att hålla koll på allt när man ska byta fil. Fyra ultraljudsgivare känner av fordon som ligger i din döda vinkel och varnar dig genom att tända en lysdiod på den aktuella ytterbackspegeln (aktiv i hastigheter över 30 km/h).

*Beroende på version.

Automatisk nödbroms

Ibland räcker det inte med att vara fokuserad och ha bra reflexer. Den automatiska panikbromsningen känner av kollisionsrisker. Om du inte reagerar eller inte bromsar tillräckligt hårt aktiveras systemet och optimerar bromsningen.

Handsfree nyckelkort

Med handsfree nyckelkortet* räcker det att nyckeln är i närheten av bilen för att du ska kunna låsa upp och starta bilen. När du avlägsnar dig igen låser sig bilen sig automatiskt.

*Tillval beroende på version.

Förhöjd markfrigång

Tack vare den förhöjda markfrigången (200 mm) tar sig Dacia Jogger bekvämt fram även på sämre vägar. Det höga insteget och den förhöjda sittpositionen erbjuder god överblick och komfort.

SÄKERHET

AUTOMATISK NÖDBROMS MED FOTGÄNGAR- / CYKLISTAVKÄNNING

Systemet förebygger frontalkollisioner med fordon, fotgängare eller cyklister framför fordonet eller i korsningar. Systemet varnar föraren och kan automatisk bromsa in fordonet om nödvändigt.

AKTIV KÖRFÄLTSASSISTENT

Assistanssystemet (kan stängas av) övervakar fordonets position i körfältet och korrigerar kursen automatiskt om nödvändigt.

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING MED FORTKÖRNINGSVARNING

Systemet övervakar aktuell hastighetsskyltning i realtid och varnar föraren om hastighetsgränsen överskrids (kan stängas av).

MOTORER

BENSIN TCe 110

Den trecylindriga bensinmotorn levererar 110 hk och 200 Nm i maximalt vridmoment tack vare modern turboteknik – Tillsammans med den sexväxlade manuella växellådan är den lättkörd i vardagen.
 

HYBRID 140

Slipp räckviddssångest, laddstress och krångliga betalappar. Två elmotorer samspelar med en bensinmotor för att hela tiden optimera förbrukningen och erbjuda den bästa körupplevelsen. Multimodeväxellådan sköter sömlöst samspelet mellan motorerna, så att du kan njuta av resan istället för att växla.  
 

ALLT JOGGER ERBJUDER, NU SOM HYBRID!

INTERIÖR

Längtan till naturen

Bagageutrymmets volym, smarta förvaringsutrymmen och en modulerbar layout med 64 olika konfigurationer gör helt nyaDacia Jogger till den perfekta partnern på alla dina färder.

För ansvarsfull körning

100% elektrisk start

Jogger HYBRID 140 startar alltid i elektriskt läge. Vrid bara om nyckeln och kom igång i absolut tysthet!

Njut av fördelarna med automatisk optimering av energikällor.

Extended grip

Med Extended Grip-körprogramsväljaren anpassar du drivningen efter rådande förhållanden. Systemet optimerar väggreppet för oförutsägbart väglag som snö, sand och
lera.

Automatisk växellåda

Upptäck den enda modellen av Jogger med automatisk växellåda.

Växellådan växlar smidigt och i rätt ögonblick i förhållande till din körstil. Därmed uppnås en optimal balans mellan el- och förbränningsmotorns arbete. 

TILLBEHÖR

EASYFLEX BAGAGERUMSMATTA

Skydda hela lastutrymmet vid transport av otympliga föremål. Den mångsidiga och vattentäta skyddsmattan skyddar även ett nedfällt baksäte och är enkel att vika ut eller ihop.

BAKSÄTESSKYDD

Ta med dina husdjur på resan! Det vattentäta sätesskyddet skyddar klädseln från fläckar, hår, odör och olyckliga skador.

INSTEGSLISTER OCH PREMIUM TYGMATTOR

.Gör ett starkt första intryck! De svartlackerade instegslisterna är signerade Jogger. Kompletterat med tygmattorna får din Jogger en exklusiv och välkomnande kupé.

INDUKTIONSLADDARE

Fäst mobilen och laddningen startar automatiskt. Ett snillrikt tillbehör som gör din vardag enklare.

CYKELSTÄLL FÖR DRAGKROK - 3 CYKLAR (13 PINS-KONTAKT)

Cykelstället monteras enkelt på dragkroken. Lasta upp till tre cyklar på ett säkert sätt. Perfekt vid frekvent användning.

FÖRVARINGSVÄSKA FÖR TREDJE RADENS SÄTEN

Speciellt framtagen förvaringsväska för att skydda den bakre sittradens uttagbara säten. Skyddar sätet och gör det enkelt att transportera och förvara

Jogger EXTREME

Extreme, en stil som är robustare och mer ”Outdoor” än någonsin. 

Upptäck Jogger Extreme

DIMENSIONER

 

VERSIONER

Jogger Extreme TCe 110 7s

- Automatisk klimatanläggning
- Parkeringsradar fram och bak + Bak kamera + Döda vinkeln-varnare
- Dimljus, fram
- Media Display

UPPTÄCK APPEN - DACIA AR

KUL OCH ENKEL EN APPLIKATION SOM LÅTER DIG UPPTÄCKA VÅRA DACIA-MODELLER… med ”Augmented Reality” teknik! Med Dacia AR-appen kan du lära känna våra Dacia modeller tredimensionellt var som helst direkt på din smart phone. Oavsett om du står mitt i centrum eller sitter ute på landsbygden, kan du utforska vårt Dacia-sortiment direkt på din skärm! För att ladda ner appen: • använd din smart phone för att skanna QR-koden • eller klicka på knappen nedan för att ladda ner en kompatibel version för din smartphone
 

LADDA NER DACIA AR

Bränsleförbrukning vid blandad körning Dacia Jogger enl. WLTP: 5,8 l/100 km. CO2-utsläpp, WLTP: 131 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2

* Gäller vid köp eller billån av en ny Jogger 7-sits senast 31/8 2024. Avser 3-års Dacia nationellt serviceavtal - Körsträcka totalt 50 000 km (ordinarie ca. frånpris 7 700 kr), samt vinterdäck på stålfälg (ordinarie ca. frånpris 12 600 kr).

1) Angivna priser är rekommenderade priser inklusive moms och lokala avvikelser kan förekomma och gäller t.o.m 31/8 2024. Dacia reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilen på bilden är extrautrustad.

2) Smarta Billån med Dacia Finans via Santander Consumer Bank: rek. månadskostnad baserad på 30% kontant, rörlig ränta 7,50% (juli-24), 36 månader, 53,94% restskuld, uppläggningsavgift 995 kr och aviavgift 59 kr/mån tillkommer, effektiv ränta 8,48%, 3-månaders låneskydd ingår för privatpersoner 18-64 år. Sedvanlig kreditprövning sker. Med reservation för ändringar och lokala avvikelser.

3) Privatleasing med Dacia Finans via Santander Consumer Bank: rek. pris inkl. 3 års service, 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta per juli-24, uppläggningsavgift 995 kr och aviavgift 59 kr/mån tillkommer. Körsträcka 10 000 km/år. Onormalt slitage och övermil debiteras. 3 månader privatleasingskydd ingår för personer 18-64 år. Sedvanlig kreditprövning sker. Gäller vid kundorder senast 31/8 2024. Med reservation för ändringar och lokala avvikelser.

Visa mer