Multimedia
Media-Nav Evolution

Media-Nav Evolution hjälper dig i vardagen genom att ge dig funktioner som navigering, handsfree-telefoni och mycket mer. Lugn och smidig körning.

Den första kartuppdateringen är gratis i 90 dagar efter att du mottagit din bil.

På denna sida kan du lära dig mer om systemet och hitta guider om hur du uppdaterar systemet eller kartan i din navigering.

Dacia multimedia
Ladda upp en karta

Håll dina kartor uppdaterade

När du köper en ny Dacia med Media-Nav Evolution behöver du inte bekymra dig om ifall kartan är uppdaterad till den senaste tillgängliga versionen. Du får nämligen 90 dagar till gratis att göra den första kartuppdateringen efter att du mottagit din bil.

Omfattande navigation

Omfattande och inbyggd navigation

Med Media-Nav Evolution kan du dra nytta av en mängd olika tjänster från till exempel NavTeq (here.com), en global leverantör av digitala kartdata. Dessutom är också Nav&Go med i samarbetet – ett ledande företag på marknaden för GPS-navigeringsprogram.

Lugn och smidig körning

Lugn och smidig körning

Dra nytta av det nya systemet TMC* som varnar dig för faro- och högriskzoner och uppdaterar dig med trafikinformation. Se till att resorna blir smidiga genom att ha full koll på trafiksituationen medan du kör. Media-Nav Evolution är utformat för att förbättra din körupplevelse.

*Traffic Message Channel

Guide
Media-Nav Evolution

Lär dig hur du uppdaterar kartan på Media-Nav Evolution Steg 1 av 2

Lär dig hur du uppdaterar kartan på Media-Nav Evolution Steg 2 av 2

Media Nav Evolution
med Apple CarPlay

Dacia - eGuide

Media Nav e-Guide

Utforska de många olika funktionerna som du får med ditt nya multimediasystem. Här kan du också läsa om hur du uppdaterar systemet och de många kartor som du kan hämta via Dacia Toolbox.

OBS! Istället för länken https://renault.naviextras.com/ska du använda https://dacia.naviextras.com/

Dacia - smartphone media nav

Håll kontakten

Synkronisera din smartphone för att ringa och ta emot samtal på ett säkert sätt med hjälp av det inbyggda handsfree-systemet i Media Nav. Du kan också spela upp din favoritmusik via Bluetooth®. Följ instruktionerna i Media Nav e-Guide för att ansluta din smartphone med Media-Nav Evolution. De flesta nya telefoner är kompatibla och kan anslutas.