Dacia Duster

från 99 900 kr

Kampanjerbjudande! Kompletta vinterhjul för 995 kr när du köper en ny Duster* (endast lagerbilar).

Dacia Duster

från 99 900 kr

Kampanjerbjudande! Kompletta vinterhjul för 995 kr när du köper en ny Duster* (endast lagerbilar).

Dacia Duster

från 99 900 kr

Kampanjerbjudande! Kompletta vinterhjul för 995 kr när du köper en ny Duster* (endast lagerbilar).

Dacia Duster
från 99 900 kr
Privatleasing inkl. service och vinterhjul från 1 890 kr/mån***
Dacia Billån från 954 kr****

 

Dacia Duster Cruise Edition

Kör automat med extra mycket utrustning

Läs mer

Dacia Duster Cruise Edition

Kör automat med extra mycket utrustning

Läs mer

Dacia Duster Cruise Edition

Kör automat med extra mycket utrustning

Läs mer

Dacia Duster
Gör din Duster ännu mer äventyrlig med Duster Adventure Pack

 • Frontbåge
 • Skärmbreddare
 • Dörrskyddslister

Dacia Duster Adventure Pack

Kampanjpris: 9 895 kr.

Dacia Duster
Fyrhjulsdriven crossover med känsla

Dacia Duster är crossovern som inte är rädd för att bli lite smutsig och den levererar både on- eller offroad. För Dacia Duster finns det inget väglag som sätter stop för framkomligheten vare sig det gäller norrländsk ishalka eller Amalfikustens slingrande vägar. Med Duster finns bara möjligheter. Är du ute efter en bil att lita på i alla lägen och som har lika hög komfort som stabilitet på vägen är detta bilen för dig. Måste vi nämna att den är ruskigt innovativ till designen? Läs mer om hur Dacia Duster kan förändra ditt sätt att se på bilar.

Dacia Duster tar dig dit du vill – oberoende var det är någonstans. Med dess stora utrymmen och höga markfrigång är det enkelt att förverkliga sina drömmar. Dusters rymliga kupé erbjuder maximal komfort för fem personer och plats för all din fritidsutrustning och finns både i 4x2- och 4x4-utförande. Dacia Duster är otroligt prisvärd både vid inköp och nyttjande då den har riktigt bränslesnåla motorer. Med det svårslagna priset är detta en crossover att verkligen intressera sig för.

Dacia Duster

Körglädje med fyrhjulsdrift för både terräng som stan

Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Med sin eleganta stil, sin kromade kylargrill och dubbla strålkastare ger Dacia Duster dig helt enkelt mer för mindre! Allt utan att kompromissa!

Läs mer om Dusters utseende

Dacia Duster - Instrumentpanel

Användbar teknik

Fyrhjulsdrivna bilar har länge varit förbehållet ett fåtal – men alla kan nu njuta av Dacia Duster! I kombination med ett oslagbart pris visar Dacia Duster upp låga brukskostnader, tack vare ett optimerat underhållsprogram och bränslesnåla motorer vars driftsäkerhet har testats noga.

Läs mer om Dusters egenskaper

Dacia Duster - Automat (EDC)

Dacia Duster med automat

Nu kan äntligen Duster beställas med automat. Bekväm och enkel körning – fortfarande till ett mycket Dacia-vänligt pris.

Läs mer om nya automatlådan EDC här

Dacia Duster
Följ med på en resa genom Island

Landmannalaugar

Bara att köra på F208 upp till Landmannalaugar är ett makalöst vackert äventyr i sig. Landmannalaugar tillhör ett av de populäraste högfjällsområdena på Island. Med bara 3 h bilfärd från Reykjavik är det lätt att förstå.

Förare och passagerare kan räkna med att Duster gör resorna trivsamma, tack vare dess egenskaper som med lätthet förbättrar upplevelsen ombord. Högre komfort. Och ökad säkerhet.

Suðurland

Det enklaste sättet att uppleva så mycket som möjligt på Island är att köra längs sydkusten. Här finns förutom ett flertal vackra vattenfall den svarta stranden i Vik med dess storslagna klippformationer och såklart den övergivna DC3:an vid Solheimasandur. Missa inte heller den magiska ravinen Fjadrargljufur.

Dacia Duster har elegant inredning, med genomarbetad finish och läckra material, samtidigt som den är funktionell och anpassningsbar. Duster bevisar att det är möjligt att styra utvecklingen mot en enklare vardag.

Akureyri

Är norra Islands största stad med 18 235 invånare. Här finns mysiga fik, shoppingcentrum och glassbarer. Från Akureyri är det drygt en timmes bilfärd till Husavik som är ett centrum för valskådning.

Duster är ännu generösare och erbjuder ny utrustning till Dacia-pris, till exempel multimediasystemet Media Nav och Bluetooth®. I Duster får du alltid hundraprocentigt användbar teknik som du kan lita på.

Námaskarð

Námaskarð är ett bergspass som ligger i regionen Norðurland eystra. Här hittar man Namafjall Hverir geotermiska område som ligger precis vid ringvägen. Det är nästan som att kliva ut på Mars yta, överallt finns puttrande, gurglande lerkällor och ångande stenhögar.

Duster är utformad för alla typer av underlag – en äkta terrängbil som klarar av det mesta… Bilen är även kompakt och lätt, vilket medför att den uppför sig smidigt och bidrar till fantastiska köregenskaper.

Bíldudalur

Att köra på Västfjordarna är en härlig upplevelse, vägarna slingar sig längs ett storslaget fjordlandskap och känslan av vildmark är påtaglig. Ta dig god tid att uppleva Västfjordarna.

I dagens samhälle är förändring en naturlig del av vår vardag – trender kommer och går och det finns inget slut på den tekniska revolutionen som ständigt söker nya ”oumbärliga prylar” för att uppfylla våra dagliga behov. I en sådan värld sticker Duster ut.

Dacia Duster
Fyrhjulsdriven SUV för fritid och arbete

Möt mor och dotter Gunilla och Christina Elson, dressyrryttare från Gävle. Vardagen med träning, ryttarbutik och tävlingar kräver transporter av både saker och hästar i både snö och lera. Därför har de valt en Dacia Duster med fyrhjulsdrift för att tryggt och enkelt ta sig fram till och från sin gård.

Dacia Duster
Upplev nya Duster Black Shadow

Nya Black Shadow är fullutrustad och har svarta designelement: svarta 16’’ aluminiumfälgar, svart grill, mörktonade rutor, svarta backspegelkåpor, svartmarkerad B- och C-stolpe…

Från 137.900 kr**

Privatleasing inkl. service och vinterhjul från 2 390 kr/mån***

Dacia Duster Black Shadow
Dacia Duster Black Shadow - Svarta detaljer

Svarta detaljer

Svarta exteriöra designelement; grill, backspegelkåpor, mörktonade rutor.

Duster Black Shadow frontpanel

Ny interiör

Stilren interiör med blanksvart frontpanel. Till din Duster Black Shadow får du också ny designad ratt i ”soft feel” med reglage för farthållare och fartbegränsare. Givetvis har du eluppvärmda framstolar och parkeringsensorer bak.

Dacia Duster Black Shadow fälgar

Aluminiumfälgar

16” i svart med silverdetaljer.

Dacia Duster Black shadow Media Nav

MediaNav

MediaNav nu med digitalradio (7″ pekskärm i färg, navigering, radio (DAB+), uttag för AUX och USB, Bluetooth® och rattreglage.)

** Dacia Duster Black Shadow: bensin 4x2 från 137.900 kr, diesel 4x2 från 144.900 kr (1.2 TCe bensin 4x2, 1.5 dCi diesel 4x2). Bränsleförbrukning vid blandad körning: 0,44–0,64 l/Mil. CO2-utsläpp: 115–145 g/km. Dacia reserverar sig för eventuella tryckfel. Bilarna på bilden kan vara extrautrustade. Alla angivna priser är rekommenderade cirkapriser och lokala avvikelser kan förekomma.

Dacia Duster

Versioner

Dacia Duster

Dacia Duster
Duster
från 99 900 kr.

Utrustning i urval

 • 16" stålfälg 215/65 R 16
 • ECO MODE
 • Ventilationsanläggning med recirkualtion
 • Svarta fram- och bakstötfångare

Motorer

 • 1.6 16V (4x2)
Dacia Duster Ambiance

Dacia Duster
Ambiance
från 107 900 kr.

Utrustning i urval

 • 16" stålfälg "Design" 215/65 R 16
 • Elmanövrerade fönsterhissar fram
 • Dacia Plug & Radio
 • Fjärrstyrt centrallås

Motorer

 • 1.6 16V (4x2)
 • 1.6 16V (4x4)
Dacia Duster Lauréate

Dacia Duster
Lauréate
från 127 900 kr.

Utrustning i urval

 • AC Manuell luftkonditionering
 • Elmanövrerade fönsterhissar bak
 • Tygklädsel "Lauréate"
 • Färddator med 6 funktioner
 • Eluppvärmda framstolar

Motorer

 • 1.2 TCe (4x2)
 • 1.2 TCe (4x4)
 • 1.5 dCi (4x2)
 • 1.5 dCi (4x2) Automat
 • 1.5 dCi (4x4)
Dacia Duster Black Shadow

Dacia Duster
Black Shadow
från 137 900 kr.

Utrustning i urval

 • Aluminiumfälgar 16" i svart med silverdetaljer
 • Blanksvarta ytterbackspeglar och blanksvart kylargrill
 • Farthållare och fartbegränsare
 • MEDIA NAV: pekskärm i färg, navigering, radio (DAB+) uttag för AUX+USB, Bluetooth® och rattreglage
 • Parkeringsradar bak

Motorer

 • 1.2 TCe (4x2)
 • 1.2 TCe (4x4)
 • 1.5 dCi (4x2)
 • 1.5 dCi (4x2) Automat
 • 1.5 dCi (4x4)

* Kampanjen gäller t.o.m 31 januari 2018, och avser vinterhjul på plåtfälg. Kundvärde fr ca 9000:-
*** Dacia Privatleasing inkl. service och vinterhjul, 36 månader, total 45.000 km, service ingår med 219 kr/månad. Månadskostnad baserad på rörlig ränta (STIBOR 90 dgr). 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-63 år. Vinterhjulskampanjen gäller t.om 31/1 2018.
**** Dacia Billån: baserat på 30% kontant, 84 månader, rörlig ränta 3,95%. Inga uppläggnings- eller aviavgifter. Effektiv ränta 4,03%. Lokala avvikelser kan förekomma.