Dacia Duster
Körglädje med fyrhjulsdrift för både terräng som stan

Dacia Duster är en riktig terrängbil men den passar även in i staden. Med sin eleganta stil, sin kromade kylargrill och dubbla strålkastare ger Dacia Duster dig helt enkelt mer för mindre! Allt utan att kompromissa! Detta fyrhjulsdrivna kraftpaket ser till att du kommer fram oavsett underlag* Vi menar att stil inte behöver kosta skjortan utan stil ska vara en självklarhet – vilket det är när det kommer till bilmodellen Duster! Med instrumentbräda i kromade detaljer, ny klädsel där läder finns som tillval samt en genomarbetad finish känns det som en lyx utan att ens motorn satts igång.

Dacia Duster
Fyrhjulsdriven crossover med känsla

Det ställs höga krav på en crossover, och Dacia Duster klarar kraven. Alla typer av underlag har tagits i åtanke när Dacia Duster utformades. Varför just Duster är en perfekt terrängbil är på grund av att bilen har en markfrigång på 21 cm** och med det klarar av alla typer av vägförhållanden och vägtyper.

Upptäck Dacia Dusters olika färger

Dacia Duster design
Dacia Duster

I AUTO-läget får du den bästa kompromissen mellan väghållning och drivkraft. Läget fördelar automatiskt vridmomentet mellan framaxeln och bakaxeln oavsett underlag, hastighet eller väggreppsförhållanden. För de vägsträckor och underlag som är extra besvärliga, exempelvis snöiga eller leriga, finns LOCK-läget som fördelar motorns vridmoment mellan fram- och bakväxlarna. Det är heller inga konstigheter att starta i lutning, åka långsamt på svårframkomliga sträckor eller bogsera lugnt i nedförsbacke då bilen är lågt växlad. Duster 4x4, en perfekt följeslagare på alla slags äventyr helt enkelt.

Dacia Duster crossover
En bil att lita på

Det handlar inte bara om att ta sig från punkt A till B. Det handlar om körglädje, komfort och trygghet. Med Dacia Dusters robusta struktur får du en bil att lita på som gör resan än mer säker för alla passagerare. I framsätet finns krockkuddar både fram och på sidorna. Isofix-system finns självklart på sidoplatserna i baksätet. Förarplatsen är även upphöjd, vilket ger dig en ökad närvaro, både på vad som sker inne i kupén och ute i trafiken.

Dacia Duster är byggd för dig som kräver mycket av en bil. Vi vet hur man bygger en bil med hög standard och kvalitet. Den enda likheten billiga bilar och Dacias bilmodeller har gemensamt är priset. Ladda gärna ner vår broschyr och läs mer om hur vi kan skräddarsy en bil som passar just dig. Kontakta gärna närmaste återförsäljare för mer information och hjälp om hur du kan göra ett bra bilköp.

* Beroende på version.
** 4x4-versioner.