FINA VINTERRABATTER I DACIAVERKSTAN:

15% PÅ UTVALDA DELAR OCH TILLBEHÖR

Nu slår vi upp dörrarna för hösten och vintern, för dig och din bil. Fram till och med 31 december har vi Vinterveckor i Daciaverkstäder över hela vårt avlånga land. För dig betyder det att det i samband med din service är ovanligt enkelt och förmånligt att köpa till utvalda delar och tillbehör. 


Välkommen in till
Din Daciaverkstad

UNNA DIN BIL DET BÄSTA DACIA ORIGINALSERVICE

Det bästa du kan göra för att hålla din bil ny och fräsch, problemfri och trafiksäker, är att genomföra service enligt bilens servicebok. När du vänder dig till en av våra auktoriserade Daciaverkstäder erbjuder vi dig Dacia Originalservice. Och vi lovar dig, ingen annan kan erbjuda dig en bättre service för din bil. Helt enkelt för att ingen annan kan din Dacia lika bra som din Daciaverkstad.

 • Dacia originaldelar

Det finns olika typer av originaldelar

Inom Daciaverkstaden används endast exakt de delar som din bil byggdes av, vi kallar dessa för Dacia Originaldelar. På en allbilsverkstad får du istället ofta en lite billigare originaldel, som är så pass lik originalet att den passar i din bil. Dock uppnår den inte Dacias högt ställda krav på passform och materialkvalitet, varför vi ej kan rekommendera den.

hitta återförsäljare
 • Stämpel illustration

Rätt stämpel i serviceboken

I grunden är det en trygghets- och kvalitetsfråga. I Daciaverkstaden är alla mekaniker utbildade på Daciamodeller. De arbetar med Daciabilar, dagarna i ända. Medan man på en allbilsverkstad jobbar med … just det alla bilmodeller. Det säger sig självt att det inte finns någon som kan din bil bättre än en Daciamekaniker.

 

Dessutom har man specialverktyg och särskild utrustning för att ta hand om din bil. I samband med service har man även digitala analysverktyg för att kontrollera din bil och för att göra nödvändiga uppdateringar av bilens mjukvaror. Detta finns normalt inte på en allbilsverkstad.

hitta återförsäljare
 • Dacia Assistance

100% trygg Gratis väghjälp

Det finns en mängd goda skäl till att välja Originalservice hos sin Daciaverkstad. Till exempel ingår alltid 12 månader Dacia Assistance*. Det går troligen inte att få tag i en mer omfattande vägassistans till din Dacia i hela världen. Den gäller inte bara i Sverige, utan i stort sett hela Europa. Den ger dig hjälp med de flesta akuta problem – skulle det exempelvis uppstå ett fel som måste åtgärdas på verkstad när du är i Paris, ser vi till att du bjuds på boende på plats tills din bil är redo för avfärd.

 

*Gäller maximalt till dess att bilen fyllt 10 år.

hitta återförsäljare
 • MY Dacia

Koppla ihop bilen med din dator och mobiltelefon

Med MY Dacia  får du en riktigt nära koppling till din bil. Tjänsten finns både som app och som webbtjänst. Här hittar du viktig fakta om din bil, samt en mängd praktiska tjänster och underlättande funktioner.

SKAFFA MY DACIA HÄR

Gör bilen färdig för våren 15%

När du ändå tar dig till din verkstad är det smart att få hjälp med allt din bil behöver. Passa på att i samband med din servicebokning, även boka upp de reparationer du har avvaktat med. En bra idé är också att även byta delar som slits och tar slut, särskilt nu när du får 15% rabatt på utvalda delar.

 • Bromsar

Bromsbelägg och -skivor

Din Daciaverkstad kan allt om ditt bromssystem och vet vad som kan behöva åtgärdas. Självklart använder vi bara Dacia Originaldelar så att bilen bibehåller samma prestanda som då den byggdes.

 

Erbjudandet avser 15% rabatt på delar och montering.

Hitta återförsäljare
 • Batteri illustration

Batterier

Även om nyare bilar har mycket elektronik som gör dem mer lättstartade har de också mer elektronik som laddar ur batteriet. Ur en bilägares perspektiv är det svårt att avgöra slitaget på ett batteri. Om ditt batteri skulle visa tecken på låg spänning riskerar du en omfattande störning på bilens funktioner. Att ha ett bra startbatteri i bilen är extra viktigt för dig som inte har varmgarage eller som bara kör kortare sträckor med din bil. Din Daciahandlare har den kunskap och exakt det batteri som just din Daciamodell behöver.   


Erbjudandet avser 15% rabatt på delar och montering.

Hitta återförsäljare
 • Glödlampa

Glödlampor

Passa på att byta ut alla glödlampor som har tagit slut. En liten investering som betyder mycket för körkomfort och trafiksäkerheten. 

 

Erbjudandet avser 15% rabatt på delar och montering.

Hitta återförsäljare

Tillbehör som gör bilen redo för sommarens alla äventyr

 • Dacia tillbehör

Med tillgång till bil finns det inga ursäkter för att inte njuta av naturliga äventyr i vårt avlånga land. Se bara till att din bil är redo att transportera allt du kan behöva ta med dig på resan – som skidor, snowboard, pulka och andra prylar som gör vintern härligare att uppleva. Naturligtvis har vi alla de tillbehör du kan behöva för att underlätta dina transporter – som takbox, skidhållare med mera.

Hitta återförsäljare

*Erbjudandet avser 15% rabatt på delar och montering. Med reservation för eventuella felskrivningar

Skada i vindrutan? därför ska du inte bara köra vidare

En skada i vindrutan innebär alltid en säkerhetsrisk. Dessutom riskerar en skada snabbt att växa och bli större. Ring vår kundservice 08-585 754 30 så hjälper vi dig att hitta närmaste verkstad som kan ta hand om din glasskada. 

 • Laga vindrutan

Laga din vindruta – betala bara din självrisk.

Har du fått en liten skada på vindrutan? Boka tid för reparation innan den växer och du behöver byta hela rutan. 

 

**Nivån på självrisken gäller dig som har Dacia Försäkring.

hitta återförsäljare
 • Byta vindruta

Byta din vindruta – betala bara din självrisk.

Om du fått en större skada på vindrutan måste du byta den omedelbart, innan något allvarligare händer. 

 

**Nivån på självrisken gäller dig som har Dacia Försäkring.

hitta återförsäljare
 • Torkarblad

Torkarblad

Nya och rena torkarblad ger bättre sikt och sliter mindre på vindrutan.

 

Erbjudandet avser 15% rabatt på delar och montering.

hitta återförsäljare

Vinterkampanjen gäller på alla auktoriserade Daciaverkstäder t.o.m. 31 december 2021.
Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Priserna är vägledande och kan variera från återförsäljare till återförsäljare.

Två vägar till en bokning

Det går även bra att höra av sig om du har några andra frågor kring din bil.

Verktyg ikon

RING DIN
DACIAVERKSTAD

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer