Dacias Filosofi

Praktiskt och prisvärt. Få mer över till dina andra drömmar.

Fokus på det viktigaste

Dacia banar ny väg inom bilindustrin. Prisvärdhet går först.

Rymlig
Rymlig

Dacia är byggda för att underlätta i vardagen. Vi erbjuder alltid fantastiskt kupéutrymme i förhållande till priset, väl tilltagda bagageutrymmen och fina förvaringsmöjligheter. 

Pålitlig
Pålitlig

Dacia vilar tryggt i Renaultkoncernens 120-åriga erfarenhet och tekniska expertis inom biltillverkning. Dacias standardgaranti gäller i 3 år eller 100 000 km (beroende på vilket som infaller först).

Enkel
Enkel

Dacias bilar är pålitligt utformade, enkla att använda och lätta att underhålla. Dessutom har Dacia utvecklat ett mycket prisvärt underhållsprogram samt eftermarknadstjänster för ett smidigt bilägande.

Smart
Smart

Mycket bil för pengarna är ett smart. Dacia står för robusta produkter som underlättar vardag och fritid utan att göra hål i plånboken.

Dacias utbud

Dacias varumärke

Läs mer
Dacia i Frankrike

Dacia i Sverige

Läs mer

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer