DACIA FÖRSÄKRING

Enkel och smart bilförsäkring för dig och din Dacia.

Dacia försärkring

Dina fördelar som kund hos Dacia Försäkring

Vi försäkrar alla slags Daciabilar, både personbilar och transportbilar. Och eftersom vi är en märkesförsäkring försäkrar vi bara Dacia. Vi fixar reparation om din bil råkar ut för en skada och eftersom vi bara anlitar auktoriserade verkstäder som är experter på Dacia kan du lita på att det görs på ett proffsigt sätt. Du kan köpa försäkring hos din återförsäljare eller direkt på vår hemsida. Där kan du även läsa mer om våra fördelar.

Kontaktinformation

Har du frågor om Dacia Försäkring?

Frågor som rör försäkringen

(inte skadeärenden)

För privatpersoner:
Telefon: 031-725 08 40
E-post: info@daciaforsakring.se

 

För företag:
Telefon: 031–725 08 30
E-post: info@daciaforsakring.se

Frågor som gäller skador

För privatpersoner:
Telefon: 031–725 09 00
E-post: skadeservice@renaultforsakring.se

 

För företag:
Telefon: 031-725 09 10
E-post: foretagsskador@renaultforsakring.se

Vilken bilförsäkring passar dig bäst?

Dacia Försäkring passar dig som vill ha ett tryggt bilägande utan besvär.

Vi har naturligtvis de traditionella försäkringarna trafik-, halv- och helförsäkring som ger dig ett bra grundskydd. Komplettera din bilförsäkring med våra tilläggsförsäkringar så har du en riktigt omfattande bilförsäkring och kan känna dig trygg ifall något händer.

Dacia Duster försäkring

Vad händer om du får en skada på bilen?

Vi vill göra det enkelt för dig om du råkar ut för en skada på bilen. Du kan anmäla skadan på tre olika sätt. Du väljer själv hur du vill anmäla det som hänt. Oavsett vilket du väljer får du snabb och smidig hjälp.

 

  • Du kontaktar närmaste auktoriserad Dacia/Renaultverkstad och anmäler skadan direkt hos dem samtidigt som du beställer tid för skadebesiktning.
  • Det är Renault Försäkrings skadeavdelning som tar hand om skador på både Renaultbilar och Daciabilar. Du kontaktar dem på telefon 031-725 09 00 (privatpersoner) eller 031-725 09 10 (transportbilar).
  • Om du vill anmäla skadan via webben kan du göra det här: Privat eller Transportbilar.
Dacia försäkringsvillkor

Villkor

Här kan du ladda ner våra villkor som i detalj beskriver vad bilförsäkringen gäller för. Om du råkar ut för en skada betalas ersättning enligt reglerna i villkoret.

 

Nytt villkor för privat

 

Nytt villkor för företag

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer