Upplev Dacia Logan MCV

Privatleasa från 1650 kr/månad

Nu bjuder vi på 3 månaders fri privatleasing – så får du mer pengar till alla dina drömmar.

Upplev Dacia Logan MCV

Privatleasa från 1650 kr/månad

Nu bjuder vi på 3 månaders fri privatleasing – så får du mer pengar till alla dina drömmar.

Upplev Dacia Logan MCV

Privatleasa från 1650 kr/månad

Nu bjuder vi på 3 månaders fri privatleasing – så får du mer pengar till alla dina drömmar.

Dacia Logan MCV
Family Edition lagerbil
inkl. AC/Radio och Farthållare & Fartbegränsare
Rek. ord. pris 109 400 kr

Billån: rek. kostnad 1 014 kr/mån*

Företagsleasing: rek. kostnad 956 kr/mån***
Privatleasing inkl. service & reparationsavtal rek. kostnad 1650kr/mån**

Dacia Logan MCV Stepway lagerbil
Rek. ord. pris 129 900 kr

Billån: rek. kostnad 1 204 kr/mån*

Företagsleasing: rek. kostnad
1 135 kr/mån***

Privatleasing inkl. service rek. kostnad 1999kr/mån**

Dacia Logan MCV
Kombin som rymmer allt, inklusive stor körglädje!

Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort. Åk på utflykt i helgen! Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?…
Bilen är inte längre bara ett transportmedel. Det fordon vi väljer ska passa våra behov och uppfylla våra krav. Vi på Dacia har med detta i åtanke tagit fram Logan MCV, den i mångas ögon nästintill perfekta kombin. Dacia Logan MCV har plats för fem personer där alla sitter bekvämt. Med sitt imponerande lastutrymme på 573 liter är du redo för ett biläventyr i harmoni. Fäll ned baksätet så kan du även transportera långa föremål på upp till 2,7 m.

3 års garanti eller max 100 000 km (beroende på vilket villkor som inträffar först) får du med Logan MCV. Dacia Logan MCV kommer med sin funktionalitet och imponerande lastkapacitet att göra din resa till en trevlig upplevelse oberoende om det är till jobbet eller en längre semesterresa. Precis efter dina behov.

Dacia Logan MCV Stepway
Våga crossover-looken

Nu har äntligen Dacia Logan MCV fått specialversionen Stepway som är en oslagbar kombi fortsättningsvis, men nu med mer karaktär och stil. Logan MCV Stepway utmärker sig med sin nya kylargrill i krom, nya strålkastare och Dacias nya ljussignatur till varselljusen (LED). Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.
Logan MCV Stepway har inte bara ett tufft och attraktivt yttre, utan är också fullmatad med användbar teknik. Multimediasystemet MediaNav med navigation, parkeringsradar bak (backkamera som tillval), farthållare/fartbegränsare för att nämna några… Logan MCV Stepway är fylld av den teknik som ger en skönare och bekvämare åktur.
Logan MCV Stepway är en otroligt prisvärd crossover. Stepway är utrustad med längsgående takbågar, backspegelkåpor och 16’’ designfälgar i mörkgrå metallic. Skydd fram och bak i matt krom, dimstrålkastare och markfrigång som är förhöjd (+5 cm) gör denna modell till en riktig äventyrare. Interiört fås Logan MCV Stepway med en specialklädsel.

Ladda ner vår broschyr och läs mer om varför denna bil ska bli en självklar del av ditt liv – eller kontakta din närmaste återförsäljare på en gång.

Dacia Logan MCV

En design som förför

Det syns att Dacia Logan MCV har fått mer självförtroende. Och du känner det, så fort du sätter dig bakom ratten. Med nya 16” designfälgar, dimljus, ett mer uttrycksfullt framparti och takräcke utstrålar den här bilen både dynamik och framåtanda.
Dacia Logan MCV - Media Nav Evolution

Teknik som förenklar tillvaron

Nyhet: För ännu enklare manövrering kan du välja till integrerad backkamera till Media Nav när du kör Dacia Logan MCV Stepway.

Dacia CARE
Service- och reparationsavtal för privatpersoner

Med Dacia Care får du full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparation av din bil, samtidigt som andrahandsvärdet på bilen säkras eftersom den kan bibehållas i toppskick.
Väljer du Dacia Privatleasing på Logan MCV, Sandero och Duster så får du just nu Dacia Care för 129 kr/månad (gäller 3 år och 1500 mil/år).

Logan MCV Comfort pack
Gör din vardag lite bekvämare

Förbered din Dacia med tillbehörspaketet Comfort pack. Här ingår en tålig och avtvättbar skålad bagagerumsmatta, 4 st gummimattor och Comfort lights – ett avancerat system som styr bilens belysning så att du kan fokusera på annat.
Comfort lights

Bagagerumsmatta, skålad

Gummimattor, 4-pack

Dacia Logan MCV lagerbilar
Versioner

Dacia

Dacia Logan MCV lagerbil
Family Edition
Rek. ord. pris 109 400 kr.

Utrustning i urval

 • AC Manuell luftkonditionering
 • Farthållare & Fartbegränsare
 • Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, uttag för AUX+USB, Bluetooth® och rattreglage)
 • Dimljus fram, spoilerljus
 • Eluppvärmda framsäten

Motorer

 • TCe 90
Dacia

Dacia Logan MCV lagerbil
Stepway
Rek. ord. pris 129 900 kr

Utrustning i urval

 • Parkeringsradar bak
 • AC Manuell luftkonditionering
 • Tygklädsel ”Stepway”
 • Media Nav Evolution (7" pekskärm i färg, navigering, radio (DAB+), uttag för AUX+USB, Bluetooth®, rattreglage, Apple CarPlay ® / förberedd för Android Auto ®)

Motorer

 • TCe 90