Design

En modern och robust stadsbil

Med sin robusta siluett och sitt omarbetade framparti, som framhävs av den nya Y-formade märkessignaturen med LED-strålkastare, har helt nya Sandero en design som har gjorts om från grunden. 

 Med en av de rymligaste interiörerna i sin kategori, med rejält bagage- och förvaringsutrymme, anpassar den sig till ditt vardagsliv och gör körningen trivsammare.

En enkel och bekväm upplevelse ombord

Dacia Sandero

 

KOMFORT & BEKVÄMLIGHET

Njut av en riktigt bekväm resa

Låt enkelheten ta över när du låser upp nya Sandero med handsfree-kortet, kliv in och lägg märke till den moderna utrustningen, noggrant utformad för din bekvämlighet: justera ratten i rätt läge och svep över nya designen på instrumentpanelen som samlar nya Sanderos huvudkontroller på samma plats. Allt är inom räckhåll.

Bilens AC ger rätt temperatur under hela färden. Vid skymning tänds automatiskt nya Sanderos LED-strålkastare och ger bättre sikt dag som natt.

 

FÖRARASSISTANSSYSTEM OCH SÄKERHET

Allt finns där för dig!

Att alltid vara på helspänn kan vara ganska uttröttande, eller hur? Koppla av! Våra förarstödsystem hjälper dig på hela färden, skyddar dig och gör vardagskörningen enklare:

  • Aktivt nödbromssystem (AEBS)
  • E-call (automatiska nödsamtal)
  • Främre och bakre parkeringsassistans och backkamera
  • Blind Spot Warning
  • Starthjälp i backe
  • Elektronisk parkeringsbroms
  • Farthållare med fartbegränsare
  • Servostyrning
Dacia Sandero
Dacia Sandero

 

MULTIMEDIA

Toppmodern teknik

Med det nya mediehanteringssystemet med radio och integrerad Bluetooth®-anslutning för telefonen kan du styra ljudanläggningen från ratten och enkelt komma åt ditt favoritnavigeringssystem från telefonen. Du kan även ansluta till och visa radions gränssnitt på mobilskärmen via Dacia Media Control-appen för ökad bekvämlighet.

Effektiva motorer

En vinnande kombination! Ha koll på förbrukningen och minska underhållsbudgeten med våra motorer som är utformade för att passa dina dagliga rutiner.

BENSIN

Med sina bensinmotorer utrustade med partikelfilter och uppfyller gällande nya Euro6-standarder kombinerar helt nya Sandero körkomfort med större respekt för miljön.

TCe 90 FAP

Riktigt mångsidig

Med den senaste generationens 3-cylindriga turbomotor på 90 hk, som finns med manuell växellåda, har du koll på bränsleförbrukningen och håller nere koldioxidutsläppen – utan att tumma på körglädjen. Med dess kamkedja kan du spara ännu mer och minska den dagliga underhållsbudgeten. Smart!

TCe 90 CVT FAP

Körkomfort

Få en smidig och trivsam körupplevelse! Med vår nya CVT-automatlåda säkerställer den här 3-cylindriga turbomotorn på 90 hk jämna starter, flexibel acceleration och följsam växling.  Koppla av!

 

Dimensioner

Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway