Välkommen till vår arkivsida om Dacia Lodgy!

Dacia Lodgy säljs tyvärr inte längre i Sverige. Här hittar du historisk information om modellen som utgått.

Upptäck våra andra modeller

Dacia Duster

Duster

Letar du efter en bil som är lik Dacia Lodgy? Kolla in Dacia Duster! Dacia Duster är en stor familjebil som erbjuder stark prestanda och ett generöst bagageutrymme. Med hög markfrigång och fyrhjulsdrift får du utmärkt sikt och ett fast grepp om vägen, oavsett du kör på snäva innerstadsgator eller på ojämn skogsväg.

Läs mer om Duster
Dacia Sandero

Sandero

Om du tycker Dacia Lodgy känns som alldeles för mycket bil: Upptäck Sandero! Dacia Sandero är en prisvärd småbil för den mindre familjen. Men låt dig inte luras av storleken. Sandero är fylld till bredden med precis lika mycket bekvämligheter, smarta funktioner och körglädje som alla modeller från Dacia.

Läs mer om Sandero

Dacia Lodgy

Kungen av 7 sitsiga bilar

Dacia Lodgy är bilen som sätter familjen i första rummet – precis som du!

Här får ni en familjebil med upp till sju säten, där alla har generöst utrymme. Gillar ni äventyr och att vara ute och resa har Lodgy klassens största bagageutrymme, vilket gör att både det ena och det andra kan åka med. Dacia Lodgy har otroligt bränslebesparade motortyper, vilket man som familj gärna tackar för. Ja, här är en bil som är framtagen med en aktiv och modern familj i åtanke och som gärna vill vara en del av familjens alla äventyr.

Lodgy familjebil

Sittplatser till alla i familjen

Dacia Lodgy är praktisk, generös och besitter en hög komfort som verkligen uppskattas under de där lite längre turerna. Med generösa sittplatser till alla i familjen är detta verkligen en bil där alla trivs. Här finns tre sätesrader med bra utrymme för knän och generös takhöjd.Tanken är att hela familjen ska känna sig som hemma i bilen, och med effektiv värme- och luftkonditionering är hög komfort en självklarhet. Det blir lite mer glädje på vägen helt enkelt. För detta pris får du en svårslagen 7-sitsare som får andra billiga bilar att hamna i skuggan.

Lodgy interiör

Utrustad för den moderna familjen

Familjebilen Dacia Lodgy är som sagt framtagen med familjen i fokus, vilket märks när det kommer till val av utrustning. Med multimediasystemet MEDIA NAV*** innehållande både radio och Bluetooth, möjliggör att ni enkelt kan lyssna på allt från populära radioprogram till streamad musik. Med Dacia- Plug&Radio**** får ni den bästa ljudkvalitén i bilen vilket underlättar både körningen och stämningen i bilen.Denna mycket prisvärda familjebil är självklart utrustad med parkeringsradar bak*** samt kamera**** vilket gör det enklare att parkera. Sedan är en familjebil ingen familjebil om det inte finns någon farthållare*** för att både göra körningen lugnare och säkrare. Ja, denna bil rymmer många spännande lösningar som uppskattas av alla passagerare.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer