Välkommen till vår arkivsida om Dacia Logan MCV!

Dacia Logan MCV säljs tyvärr inte längre i Sverige. Här hittar du historisk information om modellen som utgått.

Upptäck liknande modeller

Dacia Duster

Duster

Är du ute efter en bil som är lik Logan MCV, kolla in Dacia Duster! Med Dacia Duster får du en bil samma massiva bagageutrymme som Logan MCV, men dessutom den robusta tryggheten av en crossover med fyrhjulsdrift.  

Läs mer om Duster
Dacia Sandero

Sandero

Är du ute efter en bil med samma eleganta smidighet som Logan MCV? Dacia Sandero har samma chassi som Logan, men är ännu mer graciös i stadstrafiken tack vare sin mer blygsamma storlek.

Läs mer om Sandero
Logan MCV

Dacia Logan MCV

Kombin som rymmer allt, inklusive stor körglädje!

Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort.

Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?…

 

Bilen är inte längre bara ett transportmedel. Det fordon vi väljer ska passa våra behov och uppfylla våra krav. Vi på Dacia har med detta i åtanke tagit fram Logan MCV, den i mångas ögon nästintill perfekta kombin. Dacia Logan MCV har plats för fem personer där alla sitter bekvämt. Med sitt imponerande lastutrymme på 573 liter är du redo för ett biläventyr i harmoni. Fäll ned baksätet så kan du även transportera långa föremål på upp till 2,7 m.

 

Dacia Logan MCV kommer med sin funktionalitet och imponerande lastkapacitet att göra din resa till en trevlig upplevelse oberoende om det är till jobbet eller en längre semesterresa. Precis efter dina behov.

Dacia Logan MCV Stepway

Våga crossover-looken

Nu har äntligen Dacia Logan MCV fått specialversionen Stepway som är en oslagbar kombi fortsättningsvis, men nu med mer karaktär och stil. Logan MCV Stepway utmärker sig med sin nya kylargrill i krom, nya strålkastare och Dacias nya ljussignatur till varselljusen (LED). Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

 

Logan MCV Stepway har inte bara ett tufft och attraktivt yttre, utan är också fullmatad med användbar teknik. Multimediasystemet MediaNav med navigation, parkeringsradar bak (backkamera som tillval), farthållare/fartbegränsare för att nämna några… Logan MCV Stepway är fylld av den teknik som ger en skönare och bekvämare åktur.

Logan MCV Stepway

Prisvärd crossover.

Logan MCV Stepway är en otroligt prisvärd crossover. Stepway är utrustad med längsgående takbågar, backspegelkåpor och 16’’ designfälgar i mörkgrå metallic. Skydd fram och bak i matt krom, dimstrålkastare och markfrigång som är förhöjd (+5 cm) gör denna modell till en riktig äventyrare. Interiört fås Logan MCV Stepway med en specialklädsel.Ladda ner vår broschyr och läs mer om varför denna bil ska bli en självklar del av ditt liv – eller kontakta din närmaste återförsäljare på en gång.

Logan MCV design

En design som förför

Det syns att Dacia Logan MCV har fått mer självförtroende. Och du känner det, så fort du sätter dig bakom ratten. Med nya 16” designfälgar, dimljus, ett mer uttrycksfullt framparti och takräcke utstrålar den här bilen både dynamik och framåtanda.

Logan MCV backkamera

Teknik som förenklar tillvaron

För ännu enklare manövrering kan du välja till integrerad backkamera till Media Nav när du kör Dacia Logan MCV Stepway.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer