Dacia Garanti

Känn tryggheten när du köper en ny Dacia.

fabriksgaranti

3 års fabriksgaranti

  • Dacia – eftermarknad – garanti

Din Dacia är försäkrad mot eventuella tillverknings- eller monteringsdefekter.

Under den här tidsperioden åtgärdas eventuella problem av Dacia-nätverket helt utan kostnad för dig.

Du får högkvalitativa reparationer med originaldelar. I händelse av haveri kan du alltid ringa Dacia Assistans på 0800 74 08 32.

Förlängd garanti

Förläng garantin och få sinnesro

  • Dacia garanti

Kör din Dacia med trygghetskänsla bakom ratten

Med det här paketet** får du byte eller reparation av felaktiga mekaniska, elektroniska eller elektriska delar i bilen (arbete ingår) samt tillgång till Dacias assistans dygnet runt alla veckans dagar i upp till sex år eller 100 000 km.

 

Du får hjälp av Dacia-expeter i hela nätverket utan att det kostar dig en krona. Avtalet* är knutet till bilen: om du säljer din Dacia innan avtalstiden löper ut, så gäller avtalet för den nya ägaren. Ett bra försäljningsargument när ni förhandlar om priset.

Vad vill du göra?

Eftermarknad – assistans

Våra assistanstjänster

Upptäck våra tjänster
Eftermarknad – försäkring

Vår försäkring

Upptäck våra tjänster

Juridiska meddelanden

En förlängd tillverkargaranti måste tecknas före utgången av den 12:e månaden efter det första registreringsdatumet som står i bilens registreringsbevis. Avtalade tjänster i den förlängda tillverkargarantin tillhandahålls när den avtalade tillverkargarantin har gått ut, dvs. när det har gått 36 månader från det första registreringsdatumet som står i bilens registreringsbevis.
Dacias förlängda tillverkargaranti kan överlåtas när bilen säljs vidare.

* Se de allmänna villkoren i avtalet som kan fås av återförsäljaren.
** Dacias förlängda tillverkargaranti upphör att gälla när någon av de två avtalsbestämmelserna som reglerar detta infaller. Giltighetsperioden startar från bilens första registreringsdatum och körsträckan startar när vägmätaren står på noll.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer